Yritys

Finnpeak tekee kestävät piharakennukset

Finnpeak on laadukkaiden ja kestävien suomalaisten hirsi- ja piharakennusten osaaja. Jo yli 20 vuoden ajan Finnpeak on tarjonnut tyytyväisille asiakkaille mm. kevythirsimökkejä, pihavajoja, varastoja, saunoja ja grillikatoksia.

Finnpeak Hirsituote Oy:n tuoteperheeseen kuuluvat myös huvimajat, kesäkeittiöt, puu-klapivajat, aitat, vierasmökit, järeämmät puutarhakalusteet, autokatokset, grillikodat, pergolat, puuceet, ladot, jätekatokset ja leikkimökit. Finnpeak tuotteet valmistetaan priimasta, pohjoisen tiukasta puusta pääasiassa Pohjanmaalla, Pohjois-Suomessa ja Lounais-Suomessa.

Finnpeak tarjoaa asiakkaalle reilua palvelua koko ostosketjun aikana. Hirsi- ja piharakennukset toimitetaan suoraan tontillesi säältä suojatussa pakkauksessa. Finnpeakin HIAB-nosturi-kuorma-auto tuo ison rakennustuote-paketin kätevästi pihallesi aivan rakennuspaikan viereen.

Finnpeak Sauna 8 nro 3

Toimitamme asiakkaalle hyvissä ajoin piharakennuksen piirustukset, perustusohjeet ja kokoamisohjeet. Ja Finnpeak-kaupan voit maksaa turvallisesti perinteisellä paperilaskulla vaikka suoraan pankkiin kahdessa erässä.

Finnpeak-tuotteet on helppoa ja järkevää tilata suoraan valmistajalta. Hinnat näet Finnpeakin verkkosivuilla (www.finnpeak.fi) ja kuljetuskulut paikkakunnallesi voit tiedustella kätevästi sähköpostissa: info@finnpeak.fi tai soittamalla: 050  444 1048. Finnpeakin mökkituotteita on tarjolla myös valituilla jälleenmyyjillä kuten RTV-ketjulla.

Finnpeak Hirsituote Oy on pitkän linjan perheyritys, jonka juuret pohjautuvat pohjalaiseen puuseppätaitoon ja yrittäjyyteen sekä varsinaissuomalaiseen palveluosaamiseen. Vuosien saatossa Finnpeakin kevythirsimökkejä on viety tuhansia vaativille markkinoille mm. Saksaan, Sveitsiin ja Japaniin.

Finnpeak perustettiin vuonna 1994 Piikkiössä. Turun kautta Finnpeak muutti aurinkoiseen Naantaliin vuonna 2013. Yrityksellä on kolmen A:n paras luottoluokka (mm. vuoden 2013 ja 2015 tilinpäätökset). Maksamme verot Suomeen.

Finnpeak on Finnpeak Hirsituote Oy:n rekisteröity tavaramerkki. Yhtiö on Suomen Yrittäjien jäsenyritys. Yrityksen datakeskus on Helsingissä.

Kysy lisätietoja: info@finnpeak.fi

Finnpeakin kevyt ja trimmattu organisaatio takaa sinulle järkihinnat!

Terveisin yrittäjä Pauli Komsi

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna