Yritys

Finnpeak tekee kestävät piharakennukset

Finnpeak on laadukkaiden ja kestävien kevythirsi- ja piharakennusten osaaja. Jo 25 vuoden ajan Finnpeak on tarjonnut tyytyväisille asiakkaille laadukkaita puurakennuksia mm. hirsimökkejä, pihavajoja, varastoja, saunoja ja grillikatoksia.

Finnpeak Hirsituote Oy:n tuoteperheeseen kuuluvat myös huvimajat, kesäkeittiöt, puu-klapivajat, aitat, vierasmökit, järeämmät puutarhakalusteet, autokatokset, grillikodat, puuceet, ladot, jätekatokset ja leikkimökit. Finnpeak tuotteet valmistetaan priimasta, pohjoisen tiukasta puusta suomalaisella käsityöosaamisella.

Finnpeak tarjoaa asiakkaalle reilua palvelua koko ostosketjun aikana. Kevythirrestä tehdyt tai elementtirakenteiset piharakennukset toimitetaan suoraan tontillesi säältä suojatussa pakkauksessa. Finnpeakin nosturilla varustettu kuorma-auto tuo säänkestävän rakennustuote-paketin kätevästi pihallesi aivan rakennuspaikan viereen. Tästä jatkat kokoamalla rakennuksen itse tai toimitamme sinulle tehtaalla valmiiksi kasatun rakennuksen. Toimitustavan valinta on sinun.

Toimitamme asiakkaalle hyvissä ajoin piharakennuksen tarvittavat lupapiirustukset, perustusohjeet ja kokoamisohjeet.

Finnpeak-tuotteet on helppoa tilata verkkosivuiltamme: rakennusten hinnat lisätarvikkeineen löydät suoraan (www.finnpeak.fi), ja kuljetuskulut paikkakunnallesi voit tiedustella kätevästi joko sähköpostitse info(at)finnpeak.fi, soittamalla palvelunumeroomme 050 444 1048 tai chat -palvelussa.

Finnpeak Hirsituote Oy on pitkän linjan yritys, jonka juuret pohjautuvat yrittäjyyteen, kokemukseen ja palveluosaamiseen. Vuosien saatossa Finnpeakin kevythirsimökkejä on asiakkaille viety tuhansia, myös muille vaativille markkinoille mm. Saksaan, Sveitsiin ja Japaniin.

Finnpeak perustettiin vuonna 1994 Piikkiössä. Turun ja Naantalin kautta Finnpeak on matkannut Saloon vuonna 2019. Yrityksellä on kolmen A:n paras luottoluokka (mm. vuoden 2013 ja 2015 tilinpäätökset). Maksamme verot Suomeen.

Finnpeak on Finnpeak Hirsituote Oy:n rekisteröity tavaramerkki.

Kysy lisätietoja: info(at)finnpeak.fi

Finnpeakin kevyt ja trimmattu organisaatio takaa sinulle järkihinnat!

Terveisin yrittäjä Kari Lehtinen

YRITYKSEN TARINA

Kotimaista puuta parhaalle pihalle

Finnpeakin tarina alkaa kesästä 1994. Aktiivinen, piikkiöläinen yrittäjä päätti ryhtyä myymään pieniä pihamökkejä Suomesta Saksaan. Yrittäjän etunimien mukaan hän nimesi puutarhamökit ja -vajat Tara-nimellä. Näin oli Taraco Marketing Oy syntynyt.

Suomalainen työ ja puuseppäosaaminen on aina ollut ykkösjuttu Finnpeakin toiminnassa. Tara-nimen rinnalle yrittäjä haki kansainvälistä ja osuvaa brändi-nimeä. Samaan aikaan Suomen televisiossa pyöri suosittu amerikkalainen Twin Peaks -draamasarja. Tämän pohjalta syntyi Finnpeak eli vapaasti suomennettuna: Suomihuippu!

Finn Peak -tavaramerkki rekisteröitiin vuonna 1999. Pari vuotta myöhemmin Finnpeak avasi oman verkkokaupan. Taisi tuo verkkokauppa (www.finnpeak.fi) olla piharakennusalan yksi ensimmäisiä Suomessa.

Vuonna 2013 Finnpeakin perustajayrittäjä jäi eläkkeelle ja hän myi yrityksen uudelle jatkajalle. Uuden yrittäjän voimin vanha Taraco-nimi laitettiin arkistoon ja yritys otti brändinsä mukaisen nimen. Finnpeak Hirsituote Oy merkittiin kaupparekisteriin 4.2.2013. Tammikuussa 2019 Finnpeak Hirsituote vaihtoi uudestaan omistajaa ja nykyinen yrittäjä siirtyi kuskin paikalle. Kari Lehtisellä on pitkä kokemus myynnin ja erilaisten teknisten toimialojen tehtävistä.

Finnpeak on tänä päivänä Suomen johtava, suomalaisiin piharakennuksiin keskittyvä palveleva verkkokauppa. Tarjolla on yli 200 erilaista piharakennustuotetta. Finnpeak palvelee koko Suomea!

Verkkopalvelustamme tilattavat tuotteet valmistetaan aidosta suomalaisesta puusta suomalaisella puuseppätaidolla.