Avaimet käteen

Jos puuosatoimitus ja sen itse pystyttäminen ei syystä tai toisesta ole sinulle hyvä valinta, ratkaisu saattaa olla valmisrakennus.

Osa tuotemalleistamme voidaan rakentaa ja pintakäsitellä tehtaalla ihan valmiiksi, tästä nimitys valmisrakennus. Rakentaminen tapahtuu tehtaalla säältä suojassa. Pintakäsittely tehdään tarvittaessa vesiliukoisilla, kuultavilla puusuojilla. Näistä pintakäsittelyaineista voimme toimittaa tietoa etukäteen.

Rakentamisen jälkeen tapahtuu erikoiskuljetus ja kohteessa rakennuksen nosto perustuksille (valmisrakennustoimituksissa toimitamme asiakkaan tekemän perustuksen päälle).

Pääasiassa teemme valmisrakennuksia talvikautena, joka on sopivaa aikaa tehdä valmisrakennus tehtaalla valmiiksi. Asiakkaana huolehdit vaan että perustus on valmiina toimitusta odottamassa. Toimitusta varten rakennus pakataan vesitiiviiseen kutistemuoviin, että kuljetus on mahdollinen säästä riippumatta.

Toimitusaika voidaan näin myös sopia kätevästi keväälle ennen tehtaiden kesän ruuhkaa ja kiireitä. Keväällä on otettava tosin huomioon kelirikkoaika ja teiden kunto, sillä nosturilla varustetun, raskaan kuorma-auton pitää päästä myös perille rakennuspaikan viereen. Valmisrakennuksen toimituksen yleiseksi esteeksi voi tulla juuri se, että kuljetus ei ole mahdollista riittävän lähelle rakennuspaikalle. Rakennuksen koko voi olla myös niin suuri, ettei kuljetus kokonaisena onnistu.

Tutustu malleihin täällä, monia saunoja tai varastomalleja saa tehtaalla valmiiksi rakennettuina. Näistä malleista tiedämme, että toimitus on mahdollinen. Jos et suoraan löydä haluamaasi mallia tai rakennustyyppiä, kysy rohkeasti – katsotaan mitä voimme tehdä!