Mittatilausrakennukset

Vaikka et löytäisi vakiomalleistamme tarkalleen mieleistäsi, ei hätää! Valmistamme kevythirrestä mittatilausrakennuksia asiakkaan toiveiden mukaan, esim. varastoja, grillikatoksia, kesäkeittiöitä, saunoja ja mummonmökkejä: kerro vaan käyttötarve ja rakennus suunnitellaan sen mukaan.

Vakiomallien muunteleminen on mahdollista ja käy nopeasti: kerro meille mitä haluat ja pyrimme toteuttamaan toiveesi. Käytettävissä ovat esimerkiksi hirsivahvuudet 58 x 145, 90 x 145-170 mm (lamelli) ja 134 x 227 mm (painumaton lamelli).

Omat suunnitelmasi voivat olla vaikka ruutupaperille piirrettyjä. Keskustellaan, kartoitetaan tarpeesi ja täydennetään yhdessä tavoittelemasi rakennuksen tietoja. Laadimme sen jälkeen kuvauksen yhteenvetona hyväksyttäväksi. Suunnittelijamme piirtää tehtyyn kuvaukseen perustuen rakennuspiirustukset, mitkä yhdessä asiakkaan kanssa iteroidaan uudelleen ja lopuksi hyväksytään tuotantoon.

Näin syntyy mittatilaus -rakennus ihan omien ajatuksiesi pohjalta. Useimmiten lähtökohtana käytetään jotakin olemassa olevaa mallia, jota muokataan haluamallasi tavalla. Tutustu esimerkkeihin alla:

Näytetään kaikki 3 tulosta