Toimitustietoa

Lisätiedot ja tilaus sähköpostilla

Tutustu Finnpeak-malleihin rauhassa verkossa ja käy tarkentava sähköposti-keskustelu Finnpeak-asiantuntijan kanssa: info@finnpeak.fi.

Finnpeakin piharakennukset voit turvallisesti ja edullisesti tilata suoraan Finnpeakin omasta verkkopalvelusta. Lähetä sähköposti tai tekstiviesti, niin me olemme yhteydessä sinuun.

Sähköposti: info@finnpeak.fi
PUH: 050 444 1048

Olemme palveleva verkkokauppa, jossa teitä autetaan henkilökohtaisesti Finnpeakin hirsimyyjän toimesta. Voimme sopia sähköpostissa tai puhelimessa tarkasti toimitussisällöstä, kuljetuksesta ja mahdollisesta asennustyöstä.

Maksaminen laskulla pankkiin

Lähetämme laskun sinulle sähköpostilla tai kirjepostilla. Voit maksaa sen rauhassa ja turvallisesti suoraan pankkiin tai sitten oman nettipankin kautta. Meillä ei ole käytössä verkkomaksua.

Laskutamme ennakkoon neljänneksen eli 25 % hinnasta (samalla tilauksen vahvistus) ja 75 % sitten kun tuotetoimitus on perillä. Ennakkomaksun jälkeen lähetämme piharakennuksen perustus- ja rakennusohjeet sähköpostilla. Ne ovat myös paperilla tuotepaketin mukana.

Toimitusaika tilauksesta on normaalisti noin 1 – 4 viikkoa. Tarvittaessa saat mökkisi myös nopeammin.

FINN2014IS 036

Finnpeak Hirsituote Oy, toimitusehdot voimassa 1.2.2015 alkaen:

Finnpeak Verkkosivut / Verkkokauppa
Finnpeak Hirsituote Oy:n verkkosivut/verkkokauppa (www.finnpeak.fi) myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille, julkisyhteisöille ja yrityksille Suomessa ja Euroopassa. Tilauksen syntyessä kauppasopimus syntyy Finnpeak Hirsituote Oy:n ja kuluttajan välille.

Verkkosivuilla olevat Finnpeak-tuotteiden hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Verkkokaupasta tilaaminen
Voit tutustua Finnpeakin verkkosivuilla tuotteisiin ja vertailla niitä rauhassa. Voit pyytää lisätietoja tuotteista sähköpostilla: info@finnpeak.fi.

Tilaaminen tapahtuu sähköpostilla, puhelimella tai täyttämällä verkkosivuilla oleva tilauslomake. Tämän jälkeen tilaus vielä vahvistetaan ennakkolaskulla.

Tilaus- ja maksuvahvistus
Onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetetään tilausvahvistus ja ennakkolasku (25 % hinnasta).

Maksaminen
Voit maksaa Finnpeakin tuotteen rauhassa omassa pankissa. Lähetämme laskun sinulle sähköpostilla tai kirjepostilla. Voit maksaa sen rauhassa ja turvallisesti suoraan pankkiin tai sitten oman nettipankin kautta. Meillä ei ole käytössä verkkomaksua.

Laskutamme ennakkoon neljänneksen eli 25 % hinnasta (samalla tilauksen vahvistus) ja 75 % sitten kun tuotetoimitus on perillä. Emme lähetä toista laskua, vaan samalla laskulla maksetaan molemmat erät.

Rahtikulut
Tilauksen kuljetuskulut lasketaan aina erikseen, ellei kysymyksessä ole tarjoustuote, jonka hintaan kuuluu myös rahtikulut. Tarkat rahtikulutiedot saat selville sähköpostilla: info@finnpeak.fi.

Toimitusaika
Toimitusajat Suomeen ovat määränpäästä ja toimitustavasta riippuen noin 1 – 4 viikkoa. Koska iso osa tuotteista valmistetaan vasta tilauksesta, toimitusajoissa on vaihtelua. Tarkemmat tuotekohtaiset toimitusaika-arviot saat sähköposti-kyselyllä: info@finnpeak.fi.

Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista emmekä alihankintayritysten toimitusviiveistä johtuvista viivästymisistä. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan asiakkaalle ennakkoon.

Ongelmatilanteet
Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana, tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa sähköpostiin: info@finnpeak.fi. Jos paketti on vioittunut kuljetuksessa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio Finnpeakille sähköpostiin: info@finnpeak.fi.

Haluamme, että asiakas on tyytyväinen ostamaansa tuotteeseen ja voi suositella sitä myös tuttaville. Olemme kasvollinen perheyritys, joten ongelmatilanteissa meidän kanssa on helppoa asioida. Vastaamme tuotteiden mahdollisista puutteista tai virheistä Suomen lakien mukaisesti. Mahdolliset erimielisyydet osapuolten välillä pyritään aina ensisijaisesti ratkaisemaan neuvottelemalla.

Inhimilliset virheet
Mikäli verkkosivuille www.finnpeak.fi on päätynyt inhimillisestä tai teknisestä virheestä johtuen väärää tietoa, on Finnpeak Hirsituote Oy:llä oikeus korjata syntynyt virhe. Mikäli virheellisen tiedon perusteella on syntynyt kauppa, on sekä kuluttajalla että Finnpeak Hirsituote Oy:llä oikeus irtisanoa kauppa ilman erillisiä kustannuksia. Virheestä on kuitenkin ilmoitettava toiselle osapuolelle viipymättä virheen huomaamisen jälkeen.

Vaihto- ja palautusehdot
Finnpeakin asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautustilanteissa ostaja vastaa rahtikustannuksista.

Tilauksen peruutusoikeus ei koske asiakkaan toivomusten mukaisesti valmistettuja mittatilaustuotteita, eikä poikkeavia vaki- ja tehdasmalleja, joihin on asiakkaan pyynnöstä tehty muutoksia. Vaihto- tai palautuspäätös on viipymättä lähetettävä Finnpeak Hirsituote Oy:n sähköpostiin: info@finnpeak.fi ja sovittava tuotteen palautuksen rahti.

Jos asiakas peruuttaa kaupan, tavara on palautettava viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Asiakkaan vastuulla on tarvittaessa näyttää toteen, että tavara on palautettu määräajassa. Asiakkaan on maksettava palauttamisesta aiheutuvat kustannukset.

Noudatamme kuluttajaviraston verkkokaupan ohjeita ja kunnioitamme asiakkaan yksityisyyttä tietosuojalakia noudattaen. Tietoja ei luovuteta suoramarkkinointiin.