Toimitustietoa

Lisätiedot ja tilaus sähköpostilla

Tutustu Finnpeak-malleihin rauhassa verkossa ja käy tarkentava sähköposti-keskustelu Finnpeak-asiantuntijan kanssa: info@finnpeak.fi.

Finnpeakin piharakennukset voit turvallisesti ja edullisesti tilata suoraan Finnpeakin omasta verkkopalvelusta. Lähetä sähköposti tai tekstiviesti, niin me olemme yhteydessä sinuun.

Sähköposti: info@finnpeak.fi
PUH: 050 444 1048

Olemme palveleva verkkokauppa, jossa teitä autetaan henkilökohtaisesti Finnpeakin hirsimyyjän toimesta. Voimme sopia sähköpostissa tai puhelimessa tarkasti toimitussisällöstä, kuljetuksesta ja mahdollisesta asennustyöstä.

Maksaminen laskulla pankkiin

Lähetämme laskun sinulle sähköpostilla. Voit maksaa sen rauhassa ja turvallisesti suoraan pankkiin tai sitten oman nettipankin kautta. Meillä ei ole käytössä verkkomaksua.

Laskutamme ennakkoon neljänneksen eli 25 % hinnasta (maksu on samalla tilauksen vahvistus) ja 75 % sitten kun tuotetoimitus on perillä. Ennakkomaksun jälkeen lähetämme mm. piharakennuksen perustus- ja rakennusohjeet sähköpostilla. Ne ovat myös paperilla tuotepaketin mukana.

Toimitusaika on yleensä noin 1 – 4 viikkoa. Joissakin tuotteissa, kuten mittatilaustyöt, valmistusaika voi olla pidempi.

FINN2014IS 036

Finnpeak Hirsituote Oy, toimitusehdot voimassa 1.2.2015 alkaen:

Finnpeak Verkkosivut / Verkkokauppa
Finnpeak Hirsituote Oy:n verkkosivut/verkkokauppa (www.finnpeak.fi) myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille, julkisyhteisöille ja yrityksille Suomessa ja Euroopassa. Tilauksen syntyessä kauppasopimus syntyy Finnpeak Hirsituote Oy:n ja kuluttajan välille.

Verkkosivuilla olevat Finnpeak-tuotteiden hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Verkkokaupasta tilaaminen
Voit tutustua Finnpeakin verkkosivuilla tuotteisiin ja vertailla niitä rauhassa. Voit pyytää lisätietoja tuotteista sähköpostilla: info@finnpeak.fi.

Tilaaminen tapahtuu sähköpostilla, puhelimella tai täyttämällä verkkosivuilla oleva tilauslomake. Tämän jälkeen tilaus vielä vahvistetaan ennakkolaskulla.

Tilaus- ja maksuvahvistus
Onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetetään tilausvahvistus ja ennakkolasku (25 % hinnasta).

Maksaminen
Voit maksaa Finnpeakin tuotteen omassa pankissa. Lähetämme laskun sinulle sähköpostilla. Voit maksaa sen rauhassa ja turvallisesti suoraan pankkiin tai sitten oman nettipankin kautta. Meillä ei ole käytössä verkkomaksua.

Laskutamme ennakkoon neljänneksen eli 25 % hinnasta (samalla tilauksen vahvistus) ja 75 % sitten kun tuotetoimitus on perillä. Emme lähetä toista laskua, vaan samalla laskulla maksetaan molemmat erät.

Maksamalla 25 % ennakkomaksun asiakas sitoutuu noudattamaan näitä voimassa olevia toimitusehtoja.

Rahtikulut
Tilauksen kuljetuskulut lasketaan aina erikseen, ellei kysymyksessä ole tarjoustuote, jonka hintaan kuuluu myös rahtikulut. Tarkat rahtikulutiedot saat selville sähköpostilla: info@finnpeak.fi.

Toimitusaika
Toimitusajat Suomeen ovat määränpäästä, toimitustavasta ja tuotteesta riippuen yleensä noin 1 – 4 viikkoa sekä joissakin tuotteissa 1 – 3 kk. Koska iso osa tuotteista valmistetaan vasta tilauksesta, toimitusajoissa on vaihtelua. Tarkemmat tuotekohtaiset toimitusaika-arviot saat sähköposti-kyselyllä: info@finnpeak.fi. Piharakennustuotteissa ruuhkaisin aika ajoittuu yleensä touko-elokuun välille, joten kannattaa tehdä tilaus ajoissa.

Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä, tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista, emmekä alihankintayritysten toimitusviiveistä johtuvista viivästymisistä.  Tällaisia ylivoimaisen esteen syynä voi olla esim. puutavaran saanti, muiden materiaalien saanti, tehtaan konevauriot tai henkilökunnan sairaustapaus.  Merkittävästi poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan asiakkaalle ennakkoon. Laki ei anna mahdollisuutta antaa viivästyksestä hinnanalennusta.

Finnpeak Hirsituote Oy ei vastaa mistään välittömistä tai välillisistä taloudellisista vahingoista, joita mahdollinen tuotteen toimituksen viivästyminen saattaa asiakkaalle aiheuttaa.

Ongelmatilanteet
Mikäli tuote on kadonnut, tai vioittunut kuljetuksen aikana, tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa tuotteen saapumisesta sähköpostiin: info@finnpeak.fi. Jos paketti on vioittunut kuljetuksessa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio Finnpeakille sähköpostiin: info@finnpeak.fi. Reklamaatioon on syytä liittää mukaan valokuva tavaran viallisesta tai puutteellisesta kohdasta.

Haluamme, että asiakas on tyytyväinen ostamaansa tuotteeseen ja voi suositella sitä myös tuttaville. Olemme kasvollinen perheyritys, joten ongelmatilanteissa meidän kanssa on helppoa asioida. Vastaamme tuotteiden mahdollisista puutteista tai virheistä Suomen lakien mukaisesti. Mahdolliset erimielisyydet osapuolten välillä pyritään aina ensisijaisesti ratkaisemaan neuvottelemalla.

Tuotteet on pääsääntöisesti peitetty muovilla, mutta kuljetuksessa muoviin saattaa tulla reikiä. Sen takia asiakkaan on syytä suojata paketit lisämuovilla tai pressulla, mikäli hän säilyttää rakennustarvikepakettia pidempään ulkona. Paketin alle on myös syytä laittaa lankkuja tai muuta puutavaraa niin, että paketti ei kosketa maata, ja se on mahdollisimman suorassa.

Inhimilliset virheet
Mikäli verkkosivuille www.finnpeak.fi on päätynyt inhimillisestä tai teknisestä virheestä johtuen väärää tietoa, on Finnpeak Hirsituote Oy:llä oikeus korjata syntynyt virhe. Mikäli virheellisen tiedon perusteella on syntynyt kauppa, on sekä kuluttajalla että Finnpeak Hirsituote Oy:llä oikeus irtisanoa kauppa ilman erillisiä kustannuksia. Virheestä on kuitenkin ilmoitettava toiselle osapuolelle viipymättä virheen huomaamisen jälkeen.

Vaihto- ja palautusehdot
Finnpeakin asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautustilanteissa ostaja vastaa lähetyksen rahtikustannuksista. Vaihto- tai palautuspäätös on viipymättä lähetettävä Finnpeak Hirsituote Oy:n sähköpostiin: info@finnpeak.fi, ja sovittava tuotteen palautuksen rahti.

Tilauksen peruutusoikeus ei koske asiakkaan toivomusten mukaisesti valmistettuja mittatilaustuotteita, eikä poikkeavia vaki- ja tehdasmalleja, joihin on asiakkaan pyynnöstä tehty muutoksia.

Jos asiakas peruuttaa kaupan, tavara on palautettava viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Asiakkaan vastuulla on tarvittaessa näyttää toteen, että tavara on palautettu määräajassa. Asiakkaan on maksettava palauttamisesta aiheutuvat kustannukset.

Noudatamme kuluttajaviraston verkkokaupan ohjeita ja kunnioitamme asiakkaan yksityisyyttä tietosuojalakia noudattaen. Tietoja ei luovuteta suoramarkkinointiin.

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna