Toimitustietoa

Lisätiedot ja tilaus sähköpostilla

Tutustu Finnpeak-malleihin rauhassa verkossa ja käy tarkentava sähköposti-tai puhelinkeskustelu Finnpeak-asiantuntijan kanssa.

Sähköposti: info(at)finnpeak.fi
PUH: 050 444 1048

Olemme palveleva verkkokauppa, jossa teitä autetaan henkilökohtaisesti Finnpeakin hirsimyyjän toimesta. Voimme sopia sähköpostissa tai puhelimessa tarkasti toimitussisällöstä, kuljetuksesta ja mahdollisesta asennustyöstä. Tilaaminen tapahtuu sähköpostilla, puhelimella tai täyttämällä verkkosivuilla oleva tilauslomake. Tämän jälkeen tilaus vielä vahvistetaan ennakkolaskulla.

Toimitusaika on yleensä noin 1 – 4 viikkoa. Joissakin tuotteissa, kuten mittatilaustyöt, valmistusaika voi olla pidempi.

Finnpeak Hirsituote Oy, toimitusehdot voimassa 21.2.2019 alkaen:

Finnpeak Verkkosivut / Verkkokauppa
Finnpeak Hirsituote Oy:n verkkosivut/verkkokauppa (www.finnpeak.fi) myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille, julkisyhteisöille ja yrityksille Suomessa ja Euroopassa. Tilauksen syntyessä kauppasopimus syntyy Finnpeak Hirsituote Oy:n ja kuluttajan välille.

Verkkosivuilla olevat Finnpeak-tuotteiden hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaus- ja maksuvahvistus
Onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetetään tilausvahvistus ja ennakkolasku. Laskutamme ennakkoon 30 % hinnasta (samalla tilauksen vahvistus) ja 70 % sitten kun tuotetoimitus on perillä. Emme lähetä toista laskua, vaan samalla laskulla maksetaan molemmat erät. Maksamalla 30 % ennakkomaksun asiakas sitoutuu noudattamaan näitä voimassa olevia toimitusehtoja.

Maksaminen
Voit maksaa Finnpeakin tuotteen omassa pankissa. Lähetämme laskun sinulle sähköpostilla. Voit maksaa sen rauhassa ja turvallisesti suoraan pankkiin tai sitten oman nettipankin kautta. Meillä ei ole käytössä verkkomaksua.

Rahtikulut ja toimitus
Tilauksen kuljetuskulut lasketaan aina erikseen, ellei kysymyksessä ole tarjoustuote, jonka hintaan kuuluu myös rahtikulut. Tarkat rahtikulutiedot saat selville ennakkoon sähköpostilla: info(at)finnpeak.fi.

Käytämme monissa kuljetuksissa pitkää nosturikuorma-autoa ja tämän takia toimitusosoitteeseen on oltava kunnon tieyhteys ja kääntöpaikka.

Asiakas vastaa siitä, että hänen tontille tai tilatun tuotteen toimituspaikalle on riittävän kestävä ja leveä tieyhteys sekä riittävän kokoinen kääntöpaikka autolle. Mikäli iso nosturikuorma-auto ei pääse sovittuun osoitteeseen saakka, jätetään tuote asiakkaan osoittamaan toiseen paikkaan. Tällöin tuotteen kuljetuksen loppumatka jää asiakkaan omalle vastuulle ja loppurahdin kustannuksista vastaa asiakas itse.

Toimitusaika
Toimitusajat Suomeen ovat määränpäästä, toimitustavasta ja tuotteesta riippuen yleensä noin 1 – 4 viikkoa sekä joissakin tuotteissa 1 – 3 kk. Koska iso osa tuotteista valmistetaan vasta tilauksesta, toimitusajoissa on vaihtelua. Tarkemmat tuotekohtaiset toimitusaika-arviot saat sähköposti-kyselyllä. Piharakennustuotteissa ruuhkaisin aika ajoittuu yleensä touko-elokuun välille, joten kannattaa tehdä tilaus ajoissa.

Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä, tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista, emmekä alihankintayritysten toimitusviiveistä johtuvista viivästymisistä.  Tällaisia ylivoimaisen esteen syynä voi olla esim. puutavaran saanti, muiden materiaalien saanti, tehtaan konevauriot tai henkilökunnan sairaustapaus.  Merkittävästi poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan asiakkaalle ennakkoon. Laki ei anna mahdollisuutta antaa viivästyksestä hinnanalennusta.

Finnpeak Hirsituote Oy ei vastaa mistään välittömistä tai välillisistä taloudellisista vahingoista, joita mahdollinen tuotteen toimituksen viivästyminen saattaa asiakkaalle aiheuttaa.

Ongelmatilanteet
Mikäli tuote on kadonnut, tai vioittunut kuljetuksen aikana, tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa tuotteen saapumisesta sähköpostiin: info(at)finnpeak.fi. Jos paketti on vioittunut kuljetuksessa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio Finnpeakille sähköpostiin: info(at)finnpeak.fi. Reklamaatioon on syytä liittää mukaan valokuva tavaran viallisesta tai puutteellisesta kohdasta.

Haluamme, että asiakas on tyytyväinen ostamaansa tuotteeseen ja voi suositella sitä myös tuttaville. Olemme kasvollinen yritys, joten ongelmatilanteissa meidän kanssa on helppoa asioida. Vastaamme tuotteiden mahdollisista puutteista tai virheistä Suomen lakien mukaisesti. Mahdolliset erimielisyydet osapuolten välillä pyritään aina ensisijaisesti ratkaisemaan neuvottelemalla.

Tuotteet on pääsääntöisesti peitetty muovilla, mutta kuljetuksessa muoviin saattaa tulla reikiä. Sen takia asiakkaan on syytä suojata paketit lisämuovilla tai pressulla, mikäli hän säilyttää rakennustarvikepakettia pidempään ulkona. Paketin alle on myös syytä laittaa lankkuja tai muuta puutavaraa niin, että paketti ei kosketa maata, ja se on mahdollisimman suorassa.

Inhimilliset virheet
Mikäli verkkosivuille www.finnpeak.fi on päätynyt inhimillisestä tai teknisestä virheestä johtuen väärää tietoa, on Finnpeak Hirsituote Oy:llä oikeus korjata syntynyt virhe. Mikäli virheellisen tiedon perusteella on syntynyt kauppa, on sekä kuluttajalla että Finnpeak Hirsituote Oy:llä oikeus irtisanoa kauppa ilman erillisiä kustannuksia. Virheestä on kuitenkin ilmoitettava toiselle osapuolelle viipymättä virheen huomaamisen jälkeen.

Vaihto- ja palautusehdot
Finnpeakin asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautustilanteissa ostaja vastaa lähetyksen rahtikustannuksista. Vaihto- tai palautuspäätös on viipymättä lähetettävä Finnpeak Hirsituote Oy:n sähköpostiin: info(at)finnpeak.fi, ja sovittava tuotteen palautuksen rahti.

Tilauksen peruutusoikeus ei koske asiakkaan toivomusten mukaisesti valmistettuja mittatilaustuotteita, eikä poikkeavia vaki- ja tehdasmalleja, joihin on asiakkaan pyynnöstä tehty muutoksia.

Jos asiakas peruuttaa kaupan, tavara on palautettava viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Asiakkaan vastuulla on tarvittaessa näyttää toteen, että tavara on palautettu määräajassa. Asiakkaan on maksettava palauttamisesta aiheutuvat kustannukset.

Noudatamme kuluttajaviraston verkkokaupan ohjeita ja kunnioitamme asiakkaan yksityisyyttä tietosuojalakia noudattaen. Tietoja ei luovuteta suoramarkkinointiin.

Tietosuoja-asiat (päiväys: 20.3.2018)

Tämä teksti on seloste henkilötietojen käsittelytoimista Finnpeak Hirsituote Oy:ssä. Tämä on yleisesti saatavilla Finnpeakin nettisivuilla ja yrityksen toimipaikassa.

Lähtökohtaisesti yrityksessä käsitellään vain sellaisia tietoja, jotka on lainmukaisesti hankittu. Tietoja säilytetään vain sen tietyn ajan, joka on tarpeen. Lisäksi suojellaan tietoa lainvastaiselta käytöltä. Ne henkilöt, joiden tehtäviin kuuluu käsitellä tiettyä tietoa, tekevät näin, eivätkä muut henkilöt.

Henkilötietojen käsittelyssä noudatetaan tietosuojaperiaatteita. Tiedot on kerätty tiettyä, nimenomaista ja laillista tarkoitusta varten, eikä niitä käsitellä myöhemmin näiden tarkoitusten kanssa yhteen sopimattomalla tavalla. Henkilötietoja käsitellään lainmukaisesti, asianmukaisesti ja rekisteröidyn kannalta läpinäkyvästi.

Henkilötietojen käsittelyssä turvallisuus on varmistettu. Suojaamisessa on käytetty asianmukaisia teknisiä toimia (F-Secure). Finnpeak Hirsituote Oy:n tietosuojavastaava on yhtiön toimitusjohtaja ja hänen yhteystiedot löytyvät Finnpeakin verkkosivuilta.

Finnpeak kerää tilikausittain asiakkaiden nimen, osoitteen, puhelinnumeron, sähköpostiosoitteen ja tuotteen toimitusosoitteen talteen asiakkaan laskua ja tuotteen toimitusta varten. Kyseiset asiakastiedot menevät kauppakohtaisesti tarvittaessa Finnpeakin alihankkijan ja kuljetusyrityksen tietoon. Asiakastiedot ovat myös Finnpeakin käyttämän tilitoimiston ja tilintarkastajan nähtävillä.

Kyseessä ei ole ns. rekisteri vaan liiketoiminnan normaalit laskutus- ja toimitusosoitetietojen käyttötiedostot. Asiakkaiden henkilötietoja ei luovuteta ulkopuolisille. Tämä on Finnpeak Hirsituote Oy:n tietosuojaseloste. (GDPR: General Data Protection Regulation)

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna