Kuljetustietoa

Kuljetuspalvelu suoraan tontille

Kuljetus sovitaan tarkasti ennakkoon. Käytössämme on HIAB-nosturilla varustettu Finnpeak kuorma-auto, jolla saamme laskettua raskaan tuotepaketin tontillenne. Edellytämme paikalle pitkän kuorma-auton kantavaa kunnon tieyhteyttä.

Et tarvitse siis purkuporukkaa! HIAB-kuorma-auto tuo ja nostaa. Kätevää!

Finnpeak-mökkipaketit on päällystetty suojamuovilla, joten puutavarakasa kestää hyvin sadetta ennen pystytystä. Paketin alle on hyvä laittaa lankut tai muuta puuta, jotta paketti pysyy suorassa eikä koske maata. Jos paketti on pidempään ulkosalla, niin sen päälle on syytä laittaa suojaksi pressu.

Jos et itse ole esim. mökillä vastaanottamassa rakennuspakettia, niin voit ennakkoon merkitä paikan, mihin toivot sen laskettavan. Kaupan yhteydessä annamme tarvittaessa sinulle kuskin puhelinnumeron.

Rahtikulut vaihtelevat yleensä noin 90 – 500 euron välillä riippuen kuljetusmatkasta ja tuotepaketin koosta. Lossiaika veloitetaan erikseen. Kysy tarkkaa rahtihintaa sähköpostilla: info@finnpeak.fi

Nettisivujen varakuva

Sähköpostilla vaan tilaus Finnpeakille, niin puusepät pakkaavat sinulle oman pihatuote-paketin ja HIAB-rahti-palvelun mies kaartaa tontille tuomaan sen. Niin helppoa se on.

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna