Kuljetustietoa

Kuljetuspalvelu suoraan tontille

Kuljetus sovitaan tarkasti ennakkoon. Käytössämme on HIAB-nosturilla varustettu Finnpeak kuorma-auto, jolla saamme laskettua raskaan tuotepaketin tontillenne. Edellytämme paikalle pitkän kuorma-auton kantavaa kunnon tieyhteyttä ja kääntöpaikkaa.

Et tarvitse siis purkuporukkaa. HIAB-kuorma-auto tuo ja nostaa. Kätevää!

Finnpeak-mökkipaketit on päällystetty suojamuovilla, joten puutavarakasa kestää hyvin sadetta ennen pystytystä. Paketin alle on hyvä laittaa lankut tai muuta puuta, jotta paketti pysyy suorassa eikä koske maata. Jos paketti on pidempään ulkosalla, niin sen päälle on syytä laittaa suojaksi esim. pressu tai lisämuovi.

Jos et itse ole esim. mökillä vastaanottamassa rakennuspakettia, niin voit ennakkoon merkitä paikan, mihin toivot sen laskettavan. Kaupan yhteydessä annamme tarvittaessa sinulle kuskin puhelinnumeron.

Asiakas vastaa siitä, että hänen tontille tai tilatun tuotteen toimituspaikalle on riittävän kestävä ja leveä tieyhteys sekä riittävän kokoinen kääntöpaikka noin 12 metriä pitkälle autolle. Mikäli iso HIAB-kuorma-auto ei pääse sovittuun osoitteeseen saakka, jätetään tuote asiakkaan osoittamaan toiseen paikkaan. Tällöin tuotteen kuljetuksen loppumatka jää asiakkaan omalle vastuulle ja loppurahdin kustannuksista vastaa asiakas itse.

Rahtikulut vaihtelevat yleensä noin 90 – 600 euron välillä riippuen kuljetusmatkasta ja tuotepaketin koosta. Lossiaika veloitetaan erikseen. Kysy tarkkaa rahtihintaa sähköpostilla: info@finnpeak.fi

Nettisivujen varakuva

Sähköpostilla vaan tilaus Finnpeakille, niin puusepät pakkaavat sinulle oman pihatuote-paketin ja HIAB-rahti-palvelun mies kaartaa tontille tuomaan sen. Niin helppoa se on.

Finnpeakin jakeluauton HIAB-varsi voi nostaa ison tuotepaketin noin 4 – 5 metrin päähän auton laidasta.

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna