Syksyn 2019 unelmat todeksi!

Vielä ehdit samaan hirsi- tai piharakennukset tontillesi ja pystyttää valmiiksi ennen talven tuloa. Etenet vaan oikeassa järjestyksessä:

  • VALITSE: Valitse verkkosivuiltamme haluamasi malli. Hirsivahvuudet 28 – 32 mm ovat nopeita valmistaa ja toimittaa, mutta toki voit kysellä myös paksumpia hirsivaihtoehtoja.
  • PYYDÄ TARJOUSPYYNTÖ: Selvitämme samalla toimitusaika-arvion ja rahdin kustannuksen. Olemme tälle sivulle koonneet yhteen esimerkiksi tarjoustuotteita. Mallit ovat ovat olleet kysyttyjä ja ratkaisevat varastointitarpeet oivallisesti pihapiirissä. Malleja löytyy lisää verkkosivuiltamme.
  • TILAA: Kun olet löytänyt mieleisen rakennuksen ja selvittänyt kanssamme toimitussisällön, hinnan, saatavuuden ja rahtikustannuksen, tee päätös ja tilaus ripeästi!
  • TEE PERUSTUKSET JA MUUT VALMISTELUT: Ennakkomaksun jälkeen saat perustusohjeet, ja voit aloittaa perustusten tekemisen toimitusta odotellessa. Samoin voit hankkia kattomateriaalin tai muut lisävarusteet valmiiksi, joita et sisällyttänyt toimituspakettiin ja tilaukseen.Kun perustus on valmis hyvissä ajoin ennen routa-aikaa, itse rakennuksen pystytys tulee vakaalle pohjalle ja ilman riskejä. Aikaa on vielä toimituspaketin saapumiselle ennen pakkasia tai lumen tuloa!

Pystymme myös osalle tuotteita tarjoamaan pystytyspalvelut maalauksineen. Näin voit säästää omaa aikaasi. Jotkut tuotemallit voidaan rakentaa ja maalata tehtaalla ihan valmiiksi. Tämän jälkeen kuljetus ja rakennuksen nosto valmiille perustuksille!

Jos taas haluat pystyttää rakennuksesi varhain keväällä, perustus on valmiina toimitusta odottamassa! Toimitusaika voidaan sopia keväälle ennen tehtaiden kesän ruuhkaa ja kiireitä! Keväällä on otettava tosin huomioon kelirikkoaika ja teiden kunto, sillä nosturilla varustetun, raskaan kuorma-auton pitää päästä myös perille.